Zandweerd Stroomt Updates

Zandweerd Stroomt is opgezet om Zandweerders te helpen het wonen in huis, Zandweerd en de stad aangenaam en betaalbaar te houden. In Deventer en Zandweerd nemen al veel inwoners, ondernemers, instellingen en bedrijven klimaatmaatregelen. Om energiekosten te besparen, minder CO2 uit te stoten, om droogte of juist wateroverlast te voorkomen en om het zomers tijdens hele warme dagen een beetje koel te houden.

De website Zandweerd Stroomt is een ‘zusje’ van de website Deventer Stroomt, maar dan speciaal voor Zandweerd. Op de websites van Zandweerd Stroomt en Deventer Stroomt vind je informatie over wat je zelf kunt doen, van kleine tot grote klimaatregelen. Van maatregelen die niks kosten tot maatregelen die om een (grotere) investering vragen. Ook vind je er informatie over landelijk en gemeentelijk beleid, subsidieregelingen, video’s en verhalen van Deventenaren die al maatregelen hebben getroffen, weggeef- en kortingsacties en nog veel meer.

Deventer Stroomt en Zandweerd Stroomt zijn een initiatief van de gemeente Deventer, woningcorporaties ieder1, Rentree, De Marken en Eigen Bouw en netbeheerder Enexis. Deventer en Zandweerd Stroomt worden ondersteund door een groot aantal inwoners, organisaties, bedrijven en instellingen.

Updates

Elke 2 tot 3 maanden verschijnt de Zandweerd Stroomt Update van de gemeente. Deze wordt in Zandweerd bezorgd bij woningen met een ja-sticker. Wil je de update ook of liever digitaal ontvangen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.


Bekijk hieronder het overzicht met updates: